Hier komt een overzicht van activiteiten en wandelingen in Noord- Limburg en omgeving waar men zich voor op kan geven.

Uw gastheer Theo of gastvrouw Titia zullen u meenemen naar de mooiste plekken. Geinspireerd door het boek " De Vreugde en Geluk club" van mijn moeder, plukken wij de dag en willen wij  mensen uitnodigen die het 1x per maand gezellig vinden om met elkaar te gaan wandelen.

De wandelingen van gemiddeld 15 a 18 km lang, zijn gratis en voor iedere natuur en mens liefhebber toegankelijk. Startpunt is ons B en B.Het wandeltempo is ontspannend. Na afloop van de wandeling kan tegen een vergoeding van 14 euro p.p., mee gegeten worden. Het betreft een smakelijke 3 gangen maaltijd met een drankje. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 2 dagen voor desbetreffende wandel datum. U kunt zich opgeven via titiatas@gmail.com of via www.wandelsite.nl

Mensen die per trein reizen kunnen i.o van en naar het station in Mook gehaald en gebracht worden.

Goed opgevoede en sociale honden kunnen mee wandelen. Vrij mee laten lopen is echter beperkt mogelijk. In veel gebieden geldt een aanlijn gebod.

WANDELAGENDA 2015/2016

Zaterdag 13 december; Wandeltocht over de Sint Jansberg, door het Zevendal en over de Mookerheide.                          

10.30  ontvangst met koffie/ thee op het Heiveld. 11.00 Vertrek naar P plaats van Den Tol in Plasmolen.

Zondag 25 januari; Wandeltocht over de Sint Jansberg, door het Zevendal en over de Mookerheide. ( beschreven in het blad Rootz )

Op aanvraag: Wandeltocht van ongeveer 15 km door het "Bever paradijs" rondom de Niers in Duitsland en in en rondom de Hatertse vennen. 

WANDELAGENDA 2017.

Nog geen vaste data gepland dus... ten allertijde zijn deze bovenstaande wandelingen mogelijk op aanvraag.