Keramisto

Eens per jaar vindt er in Milsbeek een manifestatie van internationale allure plaats. De Keramisto.  De grootste pottenbakkersmarkt  van Europa!                                                                                                                                                                                                                           Al  Al meer dan 25 jaar bevat deze manifestatie een schitterend aanbod aan keramiek van ruim 100 kritisch geselecteerde keramisten uit geheel Europa.

Zij tonen in het derde weekend van september hun meest actuele werk en laten u kennismaken met de nieuwste technieken en trents.

De Keramisto wordt opgebouwd aan de rand van de Mookse plassen. Een fraaiere omgeving voor dit gebeuren kunt u zich bijna niet voorstellen. Openingstijden van het terrein zijn van 10.00 tot 18.00 maar wacht gerust nog even tegen sluitingstijd. Negen van de tien keer eindigt de dag in een onvergetelijke muzikale happening…. Meezingen en trommelen kan altijd en verhoogt de feestvreugde.

Maak van uw bezoek aan de Keramisto een ontspannen weekendje weg. Een rit met mijn paard en wagen in de omgeving draagt ongetwijfeld bij aan de relaxte sfeer. : )

Via de site www.martinustoren.nl  link Keramisto vindt u informatie over de rijke pottenbakkers geschiedenis van deze streek en het ” Milsbeeks Bont “.