Over ons

 

Ons huis ligt aan het Pieterpad! Tussen de weilanden in het dorp Milsbeek met uitzicht op de Sint-Jansberg. Het is een fijne plek om tot rust te komen. Achter op de vlonder kunt u genieten van het uitzicht, de steenuilen, de laag overvliegende ganzen, de ruimte en ondergaande zon.

.

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over het hele voorhuis van onze woonboerderij bestaande uit 3 ruimten en een fijne voor, zij n achtertuin.

U slaapt in een kamer met 2 ruime eenpersoons bedden. Daarbij heeft u een eigen comfortabele badkamer. Tevens beschikt u over een knusse woonruimte met een keukenhoek. De houten trap leidt naar “Vliering de Tent” waarop nog 2 eenpersoons bedden staan en een eenvoudige sanitaire voorziening.

s’ Morgens verwennen wij u met een gezond ontbijt. Bij mooi op het buitenterras. Een smakelijk 3 gangen menu kan apart bij geboekt worden. Volgens mijn man kook ik 360 dagen van het jaar erg lekker!

Ons Bed en Breakfast bevat vele wandel en fietskaarten met informatie over landschap en cultuur historie van deze streek. Indien gewenst kan ik u allerlei ideeen aan de hand doen.

Honden zijn in overleg welkom.

Tot ziens bij B en B bij T en T in Milsbeek, een kleinschalig, persoonlijk en bijzonder B en B van Theo van Kesteren en Titia Tas.