Over ons

 

Ons huis ligt aan het Pieterpad! Tussen de weilanden in het dorp Milsbeek met uitzicht op de Sint-Jansberg. Het is een fijne plek om tot rust te komen. Achter op de vlonder of in het weiland kunt u genieten van het uitzicht, de steenuilen, de laag overvliegende ganzen, de ruimte en ondergaande zon.

.

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over het hele voorhuis van onze woonboerderij bestaande uit 3 ruimten en een fijne voor, zij- en achtertuin.

Het huisje heeft beneden een twee persoonskamer ( 2 eenpersoons bedden ) met douche, wastafel en toilet. Via de openslaande deuren kom je in de tuin. Tevens is er  een knusse woonruimte met een keukenhoek. Een houten trap leidt van daaruit naar de zolder of “Vliering de Tent” , de tweede slaapgelegenheid. Deze ruimte heeft  2 eenpersoons bedden  en een eenvoudige sanitaire  hoge nood voorziening.

s’ Morgens verwennen wij u met een gezond ontbijt. Bij mooi weer op het buitenterras.

Ons Bed en Breakfast bevat vele wandel en fietskaarten met informatie over landschap en cultuur historie van deze streek. Indien gewenst kan ik u allerlei ideeën aan de hand doen.

Honden zijn in overleg welkom.

Tot ziens bij B en B bij T en T in Milsbeek, een kleinschalig, persoonlijk en bijzonder B en B van Theo van Kesteren en Titia Tas.